Állati jó … igaziból és virtuálisan

2018-08-03

Összeérhet az igazi és a virtuális világ: az Állatkertben valódi állatokban gyönyörködhetsz, míg a Future Park meseállat-világában a legizgalmasabb technika segíti a szórakozást.

 

Alapítványunk együttműködési szerződést kötött a Future Parkkal, hogy összekössük a valódi élő- és a virtuális világot. Mindkettő csodálatra méltó: az igazi élőlények megismerése nem csak gyönyörködtet, hanem a természet törvényszerűségeinek megismerésében is segít, s annak felismerésében, hogy mi is az ember felelőssége környezete megóvásában. A virtuális világ pedig? Napjaink – és a jövőnk – technikai lehetőségeinek tárháza. A gyermekeknek ma még játék, de a holnap felnőtteinek alapvető munkaeszköze is egyben.

Szóval, érdemes megbarátkozni mindkettővel, hogy gyermekeink jól eligazodjanak napjaink és jövőnk lehetőségeiben, kihívásaiban. Éppen ezért kötöttünk együttműködési megállapodást a Future Parkkal: hamarosan közös face book játékot hirdetünk négy héten keresztül, mindkét fél face book oldalán. Látogatóinknak, olvasóinknak nem kell mást tenniük, mint a kérdést tartalmazó FB poszthoz kommentben megírni a helyes választ, majd szurkolni: a helyes választ adók közül kinek kedvez a szerencse. Az Állatkerti Alapítvány FB oldalán meghirdetett játékban ugyanis minden héten egy-egy családi belépő nyerhető a Future Parkba. Akiket pedig a Future Park FB oldalán sorsolnak ki nyertesként, azok pedig választhatnak egyet az Állatkert lakói közül, és megkapják, örökbe! Persze azért haza nem vihetik, de díszes oklevelet kapnak arról, hogy tiszteletbeli nevelőszülőjévé váltak a választott állatnak! Ez alapján pedig ingyenesen bejöhetnek az októberi és a májusi „nevelőszülői értekezletre”, részt vehetnek az egész napos állatkerti programon és találkozhatnak választott állatuk gondozójával is.

Az Állatkert, illetve a Future Park látogatóinak is jár egy-egy kedvezmény: akik bemutatják a Future Parkban kapott kupont Alapítványunk irodájában, azok úgy fogadhatnak örökbe egy-egy állatot, hogy már a minimális támogatási díj (6000 Ft) mellett is kapnak egy db állatlátogatói szelvényt ajándékba, amely 2018. dec. 31-ig felhasználhatóan egyszeri, ingyenes belépésre jogosít az Állatkertbe. Azok számára pedig, akik a Future Parkban mutatják be az Állatkertben kapott „koronát”, az ottani pénztárnál adnak ajándékot a belépőjegy mellé!

Itt is, ott is érdemes tehát játszani, ezt is, azt is érdemes megismerni!

 

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

Bronz fokozatú támogatóink