Állatkerti élményt nőnapra is!

2023-03-07

Állatbarát kedvesednek, családtagodnak ajándékozz nőnapra egy állatot! Fogadj örökbe egyet az állatkert igen gazdag kínálatából!

 

Választhatsz egy igazi cukiságot: például Samut, a bűbájos kis elefántot, esetleg Aurorát, a tündéri kis pandát. De ha kiscicára vágyik, ajándékozd meg egy nagyobbal: Niva, a gyönyörű szibériai tigris vagy a perzsa párducok és a manulok biztosan elnyeri a tetszését!

Virágküldés helyett pedig választhatsz egy csapatnyi, kecses rózsás flamingó közül, de egy rózsás kanalasgém vagy egy rózsás pelikán is örökbefogadható. Esetleg Hortenzia, az aranyhasú mangábé, vagy Fikusz, a zöldszárnyú ara - ha már virág helyett egy ilyen nemes ajándékot választasz! Valójában több száz állatkerti lakó közül szemezgethetsz.

A nőnapi virágcsokor hamar elhervad, az örökbefogadással viszont egy éven át örömet szerezhetsz, ráadásul nem is egyet:

Nőnapi akciónk keretében a gáláns ajándékozót mi is megajándékozzuk: ha 2023. március 8-án között hölgynek fogadsz örökbe - legyen az feleség, menyasszony, anya, nagymama, barátnő, vagy egy kollegina -, az örökbefogadásodhoz plusz belépési lehetőséggel kedveskedünk. A díszes oklevél mellé az alap támogatási összegért prémium csomagot kapnak a leendő nevelőszülők, azaz plusz egy belépési lehetőséget a Fővárosi Állat- és Növénykertbe. Az örökbefogadás nemes gesztusa nagyszerű támogatás az állatkerti lakók jólétének megőrzéséért. Az akciós örökbefogadások érvényesek személyesen irodánkban és az online örökbefogadásokra is.

A csomag a következőket tartalmazza március 8-án történő örökbefogadásnál, amennyiben nőknek kezdeményezed az örökbefogadást:

- díszes oklevél a nevelőszülő nevére kiállítva

- az örökbefogadott állat életrajzi lapja

- fotó az állatkerti kedvencről

- kitűző

- nevelőszülőkártya, amely díjmentes belépést biztosít egy főre az évente kétszer megrendezésre kerülő Nevelőszülők Találkozóján 2023. május 14-én és 2023. október 1-én

+ 1 db állatlátogatói szelvény, amellyel egy fő egyszeri alkalommal díjmentesen léphet be a Budapesti Állatkertbe 2023. december 31-ig

Boldog nők napját kívánunk valamennyi női örökbefogadónknak!

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink