Élményt ajándékozz Valentin napra!

2019-02-10

Szeretnéd, ha nagyon sokáig tartana, ugye? Ha mindig együtt lennétek? Ha örökkön emlékezne a kedvesed a közös élményekre?

 

Segítünk emlékezetessé tenni a Valentin napot! Adhatnál-e kedvesebb ajándékot szíved választottjának, mint egy cuki állatkölyköt? Persze, nem igazit, hiszen élő állatot ajándékozni felelőtlenség. De ha örökbe fogadod kedvesed kedvenc állatát számára az Állatkertben, akkor egyúttal közös élményt is ajándékozol! 

Még pedig több lépcsőben. Hétvégén gyertek el az Állatkertbe, mégpedig féláron, hiszen ha együtt érkeztek, kedvezményes belépőt válthattok. Aztán válasszátok ki közösen, hogy melyik állatot fogadjátok örökbe!

De meglepetésül is adhatsz kedvencednek egy cuki kiselefántot, egy gyönyörű oroszlánt, vagy bármely más szőrős, tollas, pikkelyes kedvencet. Alapítványunk Valentin-napi akciója egész héten tart:a február 11-17 között örökbe fogadott állatokhoz két-két meghívót adunk a májusi és az októberi Állatkerti Nevelőszülők Napjára, amikor ingyen látogathatjátok meg kedvenceteket és vehettek részt az egész napos élménydús programokon.

A virág hamar elhervad, a csoki is elfogy, - a közös élmény sokkal tartósabb kötődést ad!