Esti séta

Esti séta az állatkertben

esti séta logó

Az állatkertben a zárás után sem áll meg az élet, de vajon mit csinálnak éjszaka az állatok? Ha kíváncsi vagy rá, akkor itt a remek alkalom, hiszen most nemcsak az esti hangulatba kóstolhatsz bele, de a kulisszák mögé is bekukucskálhatsz.

Az éjszakai állatkert szinte olyan, mint egy igazi dzsungelkaland! Fürkészd ki az állatok éjszakai életének titkait, amelyeket nappal szinte biztosan nem láthatsz! Szakvezetőinkkel bebarangolhatod a Kertet, és beleshetsz a rácsok, üvegfalak és kifutók mögött zajló titokzatos állatkerti életbe is.
A csoportok vezetői megmutatják például az állatorvosi rendelőt, vagy a takarmánykonyhát, a gondozók egészen közelről megismertetik az érdeklődőket a legkülönlegesebb állatokkal, sőt, még az akvárium látogatók számára láthatatlan részét is be lehet barangolni.
Az eddigi évek során vendégeink jártak már a zsiráfok fellegvárában, kézbe vehették az óriáskígyót, és megismerkedhettek Gézával, a tapírral is.

Idén te is részese lehetsz ennek a páratlan élménynek!
A következő esti séták időpontjai 2018-ban:
        • Április 26. csütörtök 18:00 Minden jegy elkelt!
        • Május 17. csütörtök 18:00 Minden jegy elkelt!
        • Május 31. csütörtök 18:00 Minden jegy elkelt!
        • Június 14. csütörtök 18:00 Minden jegy elkelt!
        • Június 28. csütörtök 18:00 Minden jegy elkelt!
        • Július 12. csütörtök 18:00 Mindegy jegy elkelt!
        • Július 26. csütörtök 18:00 Minden jegy elkelt!
        • Augusztus 9. csütörtök 18:00 Minden jegy elkelt!
        • Augusztus 16. csütörtök 18:00 Minden jegy elkelt!
        • Szeptember 13. csütörtök 17:30
        • Szeptember 27. csütörtök 17:30
        • Október 31. szerda 18:00
        • Rossz idő esetén a sétát másnap rendezzük meg.

Jegyek 8000 Ft-os egységáron kaphatók az Állatkerti Ajándékboltban, vagy átutalással előre kifizethetők (ZOO-Ker Kft. 10918001-00000038-41570008). Ajándékutalványt nem áll módunkban elfogadni! Az ár magában foglalja a belépődíjat és a szakvezetéses séta részvételi díját is. A jegyek korlátozott számára tekintettel kérjük, időben biztosítsd a helyed.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jegyeket nem váltjuk vissza, és másik időpontra cserélni sem lehetséges. Megértésüket köszönjük!

A sokféle látnivalóból minden alkalommal más-más érdekességet szedünk csokorba, így ha valaki többször is szívesen részt venne egy ilyen sétán, minden alkalommal újabb és újabb érdekességeket, rejtett helyeket ismerhet meg.
Jelentkezni lehet személyesen az Állatkerti Ajándékboltban minden nap 9-től 17:00-ig, vagy elektronikusan az info@allatkertialapitvany.hu email címen.

akvárium este