Hazavinnéd Móricot?

2020-08-20

Erről persze szó nem lehet, Lia, anyukája sem hagyná! De lehetsz a tiszteletbeli nevelőszülője és arra is van megoldás, hogy alvótársad legyen, és hogy mindenféle orangutános csecsebecsékkel játszhass naphosszat.

 

Mától olyan kispárna is kapható, amelyet Móric képe díszít. Az állatkerti ajándékbolt sokféle orangutános játékkal, emléktárggyal egészítette ki a kínálatát, amit most – a hosszú hétvégén – a Főemlősházba kitelepülve is bemutat a bébit meglesni érkező látogatóknak.

Alapítványunk kedvezményt is kínál Móric leendő tiszteletbeli nevelőszüleinek. Akik ezen a hosszú hétvégén fogadják örökbe Móricot – támogatva ezzel is az Állatkertet – az alap-örökbefogadási csomag helyett prémium-csomagot kapnak, azaz a névre szóló oklevél, az orangután bébi fényképe és a nevelőszülői kártyán jelzett két, az Állatkerti Nevelőszülők Napjára (2020. október 4. és 2021. május 16.) szóló ingyenes belépési lehetőség mellett még egy állatlátogatói szelvényt is kapnak, ami 2020. december 31-ig bármikor felhasználható egyszeri belépésre az Állatkertbe.

Tedd emlékezetessé Móric meglátogatását! Fogadd örökbe a bébi orangot és vidd haza a képeivel díszített emléktárgyakat, hogy mindig ott lehessenek körülötted!

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

Bronz fokozatú támogatóink