Még kapható a 2022-es falinaptár!

Vannak, akik már decemberben beszerezték, sokan karácsonyi ajándékként, de még van néhány példányunk az idei állatkerti falinaptárunkból, s most akciós áron beszerezhetetiek webshopunkban!

tovább...

 

És az év kedvence...

Bizony Samu lett 2021 kedvence, legalábbis az állatkerti örökbefogadók körében mindenképp! De kik kerültek még a TOP10-be, kiket fogadtak örökbe leggyakrabban és mely állatfajok voltak a legnépszerűbbek idén?


tovább...

 

Zaki támogatókat kapott karácsonyra

Állataink céges örökbefogadói legtöbbször nem vaktában választanak, hanem olyan állat támogatása mellett döntenek, amelyekhez valamilyen „közük” van. Így történt ez Zaki, a kis Zebra esetében is. Nomen est omen, - a kis zebránk kiemelt támogatója a japán Zebra tollak gyártójának európai képviselete.

tovább...

 

Karácsonyi tombolánk nyertesei

Fantasztikus támogatói vannak állatainknak: az Egy falatka Állatkert akciónk karácsonyi tombolájára összesen 370 500 Ft –ot küldtetek, ami 741 db nyereményszelvénnyel egyenértékű.

tovább...

 

Megnyerheted az ajándékot!

Karácsonyi tombolát hirdetünk, hogy segítsünk a fa alá kerülő ajándékok összegyűjtésében, és ti is segíthessetek! Aki december 1-12 között Támogatás oldalunkon egy falatka halat, egy bála szénát vagy egy kosárnyi banán árát átutalja, virtuális tombolaszelvényt kap.

tovább...

 

Engem fogadj örökbe!

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

Bronz fokozatú támogatóink