Várunk az Állatkerti Nevelőszülők Napjára, október 3-án!

Végre, végre, végre! Ismét találkozhatnak a nevelőszülők kedvenc állatuk gondozójával, hiszen személyes részvétellel tartjuk meg az Állatkerti Nevelőszülők Napját október 3-án!

Ma van az orrszarvúak világnapja!

A szakemberek és persze a természetbarátok pontosan 10 éve minden évben szeptember 22-én ünneplik az orrszarvúak világnapját, s ezen a napon hívják fel a figyelmet a faj védelmére, az őket fenyegető veszélyekre. Hiszen ezek a csodálatos és hatalmas vastagbőrűek sajnos borzasztóan megritkultak, olyannyira, hogy ha az emberiség nem vigyáz rájuk, akkor akár már a mi életünkben eltűnhetnek a Földről.

Kis pandák világnapja

Ma van a kis pandák világnapja, mi pedig örökbefogadási akcióval kedveskedünk nektek EGÉSZ hétvégén!

Soren és Buda

Két kedvencet vesztettünk el: Sorentől, a 29 éves borjúfókától és Budától, a 11 hónapos orangutánkölyöktől búcsúzunk.

Élménydús nap

Cumana is üdvözöli az ÉFOÉSZ rendezvény valamennyi résztvevőjét! Visszainteget a srácoknak, hiszen tudja, milyen örömet szerez vele mindazoknak, akik csodálják kecses mozgását az üvegfalon túlról.

Engem fogadj örökbe!

Platina fokozatú támogatóink