Iskolakezdésre: egy barát az Állatkertből

2019-09-09

Hogy telt az első hét az iskolában? Megvan minden tankönyv, füzet, toll és ceruza? Szerintünk egy valami még biztosan hiányzik. Egy barát, az állatkertből.

 

Az első hét az iskolában mindig izgalmas, de egyben nehéz is. Vissza kell rázódni a mindennapi ritmusba a nagy nyári lazsálások, séták és fürdőzések után. Be kell szerezni a megfelelő füzeteket, felcímkézni, bekötni a könyveket, kiválogatni a tollakat, ceruzákat. Az első napokban van, ahol ismerkedéssel telnek az órák, van, ahol egyből belecsapnak a tanárok a tanulnivalóba. Viszont addig is, amíg megjegyzed az új tanév órarendjét, van valami, ami vigaszt nyújthat az első hetek, és később pedig a tanév hosszú hónapjai alatt. Ha van nálunk egy kedvenc állatod, gyere el hozzánk egy szép szeptemberi hétvégén és jelképesen fogadd őt örökbe! Így a sok tanulnivaló és a dolgozatokra való készülés ideje alatt is lesz egy kis (vagy éppenséggel nagy) barátod, aki mindig szeretettel vár téged az Állatkertben, ha éppen belefáradtál a magolnivalóba. Fényképét kiteheted az íróasztalodra, hogy erőt adjon és emlékeztessen, hogy van, aki mindig számít rád!

Örökbe fogadható állatainkat itt találod: http://www.allatkertialapitvany.hu/orokbefogadhato-allatok

Ha sikerült választani, várunk szeretettel az Ajándékboltban, hogy számodra is kiállítsuk a Nevelőszülői oklevelet! De az online felületen is intézheted az örökbefogadást, postai vagy futár szállítással.

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

Bronz fokozatú támogatóink