Jövő vasárnap: Nevelőszülői értekezlet az Állatkertben!

2018-05-06

Már csak hetet kell aludni és itt is van a Nevelőszülők Napja az Állatkertben. Ugye, ti  is eljöttök meglátogatni kedvenceiteket?

 

Ez az a szülői értekezlet, ahol nem kell aggódniuk  az anyukáknak-apukáknak. Itt biztosan nem kell szemlesütve állniuk a sorban, vajon hallanak-e valami rosszat a csemetéről: a gyerek nem írta meg a leckéjét, vagy meghuzigálta a társa haját, esetleg eldobálta a tízóraiját, vagy otthon felejtette az ellenőrzőjét. Az állatkerti nevelőszülők napján – reméljük idén is így lesz, mint az elmúlt alkalmakkor – csupa móka és kacagás várja a látogatókat:  örökbe fogadott állataik gondozói elmesélik legújabb állatkerti történeteiket, érdekes játékokon, izgalmas tombola sorsoláson vehetnek részt, és megismerkedhetnek egy új olimpiai bajnokkal is:a 2018-as Phjongcshangban megrendezett téli olimpia rövidpályás gyorskorcsolya bajnokával,  Liu Shaoang Ádóval, aki szintén olimpiai bajnok testvérével, Sándorral örökbe fogadja Belijt és Szerijt, a jegesmedve tesókat.

Régi örökbefogadóink tudják, az újak most megtapasztalhatják, milyen remek dolog is állatkerti nevelőszülőnek lenni. Meggyőződhetnek arról, hogy milyen sokoldalúan hasznosul jótékony gesztusuk, amellyel támogatják az Állatkertet.

Az örökbefogadási oklevéllel együtt kapott  meghívó erre a napra ingyenes belépésre jogosít az Állatkertbe.

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink