Juan Carlos keresztapa lesz...

2020-09-20

Bármilyen bájos állatkák a törpe selyemmajmok, mégis ritkán fogadják őket örökbe. Kiemelt céges támogatójuk pedig most akadt először. S rögtön egy különleges italt is elneveznek majd róla.

 

„Mindenképpen olyan állatot szerettünk volna örökbe fogadni, amelyik illik hozzánk”- jelentkezett ötletével alapítványunknál  a Neverland Bár és Szabadulószoba képviselője. Juan Carlos pedig játékos lényével, aktív viselkedésével és kifutójának környezetével pedig éppen ilyen. A szórakoztató központ  beltéri enteriőrje – de még az még itallapjuk is -  a dél-amerikai őserdők növényeivel és állataival vannak díszítve, így a törpe selyemmajom fényképe és az örökbe fogadásáról szóló díszes oklevél  szinte élethű környezetbe kerülhet. Az intézmény dolgozói pedig éppen olyan fürgét és kreatívak, mint örökbe fogadott állatuk.

„Amikor megláttuk a pici, de annál aranyosabb törpe selyemmajmot, Juan Carlost, azonnal beleszerettünk! Alig várjuk, hogy bártendereink róla elnevezett, gyümölcsalapú egyedi italt alkossanak a tiszteletére!”  

De örökbe fogdói azt is megígérték, hogy Juan  Carlosnak majd csak az alkoholmentes változatból küldenek.

 

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

Bronz fokozatú támogatóink