Karácsonyi képeslap küldő szolgálatot indítunk

2020-12-01

Fura lesz idén a Karácsony, hiszen a felelősségteljes szeretet – a járványveszély miatt - miatt sok rokonunkkal, barátunkkal kerülni kell a közvetlen érintkezést. De széppé teheted az ünnepet azoknak is, akikkel nem találkozol: küldj nekik karácsonyi képeslapot az Állatkertből!

 

Akkor is gondolunk szeretteinkre, ha személyesen nem találkozhatunk velük. A nagy tetszést kiváltó anyák-napi képeslap küldő szolgálatunkhoz hasonlóan most karácsonyi képeslapot küldhetsz szeretteidnek Alapítványunk segítségével úgy, hogy egyúttal az állatkertet is támogatod.

Nincs más teendőd, mint kiválasztani az online örökbefogadás  menüpontban a Karácsonyi képeslap-ot (http://www.allatkertialapitvany.hu/orokbefogadhato-allatok/kuldes-3000-ft/) , kitölteni az adataidat és megjelölni, hogy kinek küldjük az „oklevelet”, azaz a képeslapot. A közlemény rovatba pedig írd meg, hogy ki szerepeljen a képeslap aláírójaként.

A kedves, nyomtatott képeslapon a következő szöveg szerepel:

Szép Tündérország támad föl szívemben
Ilyenkor decemberben.
A szeretetnek csillagára nézek,
Megszáll egy titkos, gyönyörű igézet,
Ilyenkor decemberben.

Juhász Gyula Karácsony felé című versével kívánok Boldog Karácsonyt és békességes Új esztendőt!

Szeretettel:"

A képeslapküldő szolgáltatásunkat 3000 Ft-ért veheted igénybe, amit a Alapítványunk az állatkerti állatok tartási körülményeinek javítására fordít.

Köszönjük, ha ezzel is támogatod az Állatkertet.

 

Platina fokozatú támogatóink

 

 

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink