Karácsonyi örökbefogadási akció!

2016-12-06

Akarsz egy kiscicát Karácsonyra? Válassz inkább egy nagyobbat helyette és fogadd örökbe!

Bár haza nem viheted, de állatkerti nevelőszülőként is gondoskodhatsz róla! És persze nem csak nagymacskát, hanem bármelyik állatkerti állatot örökbe fogadhatod.

Karácsonyi örökbefogadási akciónkban ünnepi oklevél tanúsítja gesztusodat, s mellé küldjük a meghívókat a jövő évi nevelőszülői értekezletekre, amikor ingyen meglátogathatod kedvencedet. Sőt, a gondozójával is találkozhatsz, aki elmeséli, hogyan él, mivel tölti mindennapjait fogadott gyermeked. A nevelőszülői értekezlet egész napos rendezvényén sok más izgalmas, érdekes programon is részt vehetsz.

Ajándékot is adunk a karácsonyi csomag mellé: azok, akik tízezer forintért (vagy ennél nagyobb összegért) fogadnak örökbe, egy jövő év március 31-ig bármikor felhasználható gyermekjegyet kapnak, - így még egy alkalommal meglátogathatják az Állatkertet!

A Karácsonyi akciónk keretében megrendelt örökbefogadást on-line is igényelhetik honlapunkon, a csomag még odaér Karácsonyig! De intézhetik személyesen is az Állatkerti Ajándékboltban, vagy december 9-23 között az Aréna-Plázában, az Árkádban és a Mamut Bevásárló Központban.