Ki lesz a hatodik nyertes?

2019-11-01

Nemcsak az őserdők lakói hálásak a leglelkesebb mobiltelefon-gyűjtő osztályoknak, hanem Alapítványunk is.

Hatalmas az érdeklődés mobiltelefon-gyűjtő kampányunk iránt, amelyben egyre több iskola (és osztály) vesz részt használaton kívüli készülékekkel. A gorillák, bonobók és csimpánzok élőhelyének védelméért cserébe vezetett sétával várjuk azokat az osztályokat, amelyek az adott hónapban a legnehezebb „csomaggal” járulnak hozzá az őserdők védelméhez.

A Pesti Barnabás Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola 9. bc, a László Gyula Gimnázium és Általános Iskola 2. a, az Újpesti Karinthy Frigyes Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola 4. b és a Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium 3. m osztálya után új bajnokot avattunk októberben. A Szent II. János Pál Iskolaközpont szorgalmas osztálya az 5. olyan csapat, amelyet vendégül látunk az Állatkertben.

Mit is nyernek pontosan a bajnokok?

Egy olyan vezetett sétát, amelybe belefér a méltán híres „Állatok akcióban” program a Varázshegy berkein belül, egy családi gorillaebéd megtekintése, az érdekfeszítő beszélgetés a gorillagondozókkal és persze a szabadfoglalkozás. A gyerekek nemcsak a sétát élvezik ilyenkor, hanem azt is, hogy Indigo nevelőszüleivé válhatnak, ami büszkeséggel tölti el őket.

Van egy jó hírünk! Júniusig minden hónapban bajnokot avatunk, úgyhogy érdemes gyűjteni a mobilokat, hiszen a tanév végéig „szabad a séta”, amelynek során számos állatkerti élményben lesz részük a nyerteseknek.