Kis pandák világnapja

2021-09-18

Ma van a kis pandák világnapja, mi pedig örökbefogadási akcióval kedveskedünk nektek EGÉSZ hétvégén!

 
Minden évben szeptember harmadik szombatján ünnepeljük a kis pandákat, és persze ezen a napon hívják fel a figyelmet rájuk a szakemberek, hiszen ezek a bájos kis állatok nagy veszélyben vannak. A Himalájában élő kis pandák, avagy vörös macskamedvék / vörös pandák száma a vadonban egyre csökken, legfőképp az élőhelyeik megsemmisítése és az orvvadászat miatt. Napjainkra kevesebb, mint 10 ezer példány maradt a világon.
A Fővárosi Állat- és Növénykert több évtizede foglalkozik kis pandákkal, jelenleg háromtagú családdal találkozhattok: Aurora, a kis panda anyuka, Bendegúz, az apuka és a nyáron született kölyök, Bonifác vár titeket az Állatkertben. S mivel tudjuk, hogy mennyire szeretitek őket - na és mert mi is szeretnénk felhívni a figyelmet a macskamedvékre -, akcióval készültünk nektek!
Ha a kis pandák rajongója vagy, vagy csak egyszerűen támogatnád az Állatkert legcukibb lakóit, akkor ez a te napod, sőt hétvégéd! A kis pandák világnapja alkalmából örökbefogadási akciót hirdetünk: aki ezen a hétvégén (2021. szeptember 18-19.) örökbe fogadja Aurorát, Bendegúzt vagy Bonifácot, a budapesti Állatkert vörös pandáinak egyikét, annak plusz belépési lehetőséggel kedveskedünk. A díszes oklevél, az életrajzi lap, a kedvenced fotója és a nevelőszülő kártya mellé az alap támogatási összegért prémium csomagot kapnak a leendő kis panda-nevelőszülők, azaz plusz egy belépési lehetőséget a Fővárosi Állat- és Növénykertbe. A plusz szelvénnyel egy fő egyszeri alkalommal díjmentesen léphet be az Állatkertbe 2021. december 31-ig. Az örökbefogadást személyesen irodánkban pár perc alatt és honlapunkon pár kattintással el is intézheted.
Aurora, Bendegúz és Bonifác várja leendő nevelőszüleit!
S ne feledjétek, ha most örökbe fogadtok egy kis pandát, akkor a nevelőszülő kártyával október 3-án, vasárnap már el is jöhettek az Állatkertbe, a Nevelőszülők Találkozójára, ahol érdeklődhettek kedvenceitek hogylétéről, szokásairól egyenesen a gondozóktól!

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

Bronz fokozatú támogatóink