KorZoo-zunk a Holnemvolt Parkban

2014-08-13

Alapítványunk is részt vesz vasárnaponként a Kor-Zoon, például arc-festést kapott ajándékba, aki Holnemvolt parki állatot fogadott örökbe.

A termelői piac kínálatában lévő friss gyümölcsök, sajtok, töpörtyűk, házi lekvárok és sok más finomság mellett mi igazi, állatkerti érdekességeket vonultatunk fel.

Talajjavító adalék az elefántoktól, emblémás napvédő sapka, kölykös-könyv az Állatkertből,hűtőmágnes-sorozat szinte mindenről, ami itt él és mozog és még számos más, csak az Állatkertben kapható kisebb-nagyobb  ajándékból válogathatnak azok, akik felkeresik az Alapítványunk standját a vasárnapi KorZoon , a Holnemvolt Parkban.

Bemutatjuk Margitot, a madármentők munkáját leginkább szemléltető, nálunk cseperedett gólyafiókát, a sünbébiket és a plexi-páncélt kapott, műtött teknősöket is. Ezek a megmentett, azóta is istápolásra szoruló állatok mesélnek (gondozóik segítségével) arról a rendkívül felelősségteljes munkáról, amelyet az állatorvosok és ápolók végeznek, végeztek értük és számtalan más társukért.

Örökbefogadni is lehet vasárnap a Holnemvotl Park területén! Akik valamelyik ottani állatot fogadják örökbe, ajándékot kapnak. Az első a KorZoo napon ajándék-arcfestést lehetett kapni. Most vasárnap, augusztus 17-én pedig ingyen kipróbálhatják a Kalandpályát!