Köszönjük, meg-KAP-tuk

2016-06-13

Elértük a lehetséges összeghatárt! Egymillió forinttal gazdagabbak leszünk, köszönhetően a MagNet Nagyar Közösségi Bank KAP programjának, illetve azoknak a MagNet Bankos ügyfeleknek, akik a rájuk eső nyereségrész 10%-ának felajánlásával Alapítványunk „Ajándék az állatoknak” programját támogatták.

Nagyon bíztunk a sikerben:  ennek jegyében  telt az állatkerti Gyermeknap. Asha (a kiselefánt) vízen úszó óriáslabdát, Viola (a vombatkölyök) etetőgolyót, Indigó (a jácintkék ara)  dióval és mogyoróval tömött kókuszhéjakat, hogy csak néhányat említsünk az állatok kiváncsiságát gerjesztő, aktivitását serkentő környezetgazdagító játékok közül.

De jutott hasonló meglepetés az óriásvidráknak, a keáknak, a mongúzoknak és a sort hamarosan folytatjuk: hiszen most már jut a fókáknak szánt kosárlabda-palánkra, különböző méretű Kongokra a majmoknak, hálós létra a papagájoknak, sőt még az orrszarvú is kap majd játékot!

Ezúton is köszönjük mindenkinek a támogatást!  Nem csaj állataink örülnek a játékoknak, hanem látogatóink is, amikor a fürgébb, játékosabb állatokban gyönyörködnek!