Közös élményt Valentin-napra

2023-02-03

Ha meglepnéd szerettedet, válassz számára egy különleges ajándékot! Adj neki egy igazi, fenséges tigrist, vagy egy flegma, a világra fentről lenéző zsiráfot, esetleg egy játékos kis elefántot, cuki kispandát! De választhatsz olyan állatot is, akik egy életre választanak maguknak párt: akár egy pingvint, vagy egy fekete hattyút!

 

Az angolszász területekről elterjedt Valentin-nap kultusza már nálunk is hódít. A szerelmesek ilyentájt megajándékozzák egymást: ki virággal, más csokoládéval, esetleg egy kellemes programmal. Sőt, nem csak a szerelmesek gondolhatnak egymásra, hanem a barátok is megajándékozhatják egymást!

Mi is segítünk ötletekben: legyetek közösen tiszteletbeli nevelőszülők és szerezzetek együtt állatkerti élményt! Bálint-napi akciónkban – február 9-től február 14-ig - különlegességet is kínálunk, hiszen ha az örökbefogadáshoz járó oklevélre két név kerül – azaz közösen lesztek a kiválasztott kedvenc tiszteletbeli nevelőszülei – akkor plusz egy állatlátogatói szelvényt adunk, így közösen látogathatjátok meg örökbefogadott állatotokat és vehettek részt akár a májusi vagy októberi Állatkerti Nevelőszülők Találkozóján és annak különleges programjain!

Fogadj örökbe egy állatot honlapunkon online vagy személyesen az irodánkban, az Állatkertben, legyetek közösen tiszteletbeli nevelőszülők. Közel 400 állatkerti lakó közül választhattok!

Az akciós alap örökbefogadási csomag (10.000 Forint) a következőket tartalmazza 2023. február 9-14. között:

- egy oklevél két névre kiállítva

- az örökbefogadott állat életrajzi lapja

- fotó a választott kedvencetekről

- kitűző

- nevelőszülőkártya, amely díjmentes belépést biztosít egy főre az évente kétszer megrendezésre kerülő Nevelőszülők Találkozóján 2023. május 14-én és 2023. október 1-én

- 1 db állatlátogatói szelvény, amellyel 2023. december 31-ig alkalmanként egy fő egyszeri belépésére jogosít a Fővárosi Állat- és Növénykertbe

Amennyiben a prémium (15.000 Forintos adomány) örökbefogadást választod, és az oklevélre szintén két név kerül, akkor az örökbefogadási csomaghoz a 1 helyett 2 db állatlátogatói szelvényt kaptok az akció ideje alatt. Prémium örökbefogadóink ráadásul – nem csak az akció ideje alatt – egy fogadóórára is lehetőséget kapnak, ahol szintén meglátogathatják állatkerti kedvenceiket és találkozhatnak azok gondozóival. (Részletesebben a fogadóórákról ITT írtunk.)

Az örökbefogadás tökéletes meglepetés lehet, az ajándékozottnak öröm, az állatoknak pedig hatalmas segítség, hiszen támogatásoddal hozzájárulsz az állatkerti állatok mindennapi jólétéhez, környezetük gazdagításához.

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink