Lélekmadár a Záróbulin

2021-11-29

Nem, nem a bagoly a címszereplőnk, bár ő is vendégünk volt a Down-szindrómás gyermekeket nevelő családok programsorozatának végén. A Lélekmadár a Záróbuli főszereplőjeként valamennyiünket megígézett.

 

Még az eső is elállt, a nap is kisütött – legalább is átmenetileg – hogy a Down szindrómás gyermekeket nevelő családok ismét sétálhassanak egy kicsit az Állatkertben, mielőtt bevonultak volna a Záróbulira. De még itt is állatokkal találkoztak, akik direkt az ő kedvükért jöttek a  Barlangterembe gondozóikkal: megcsodálhatták a bagoly berzenkedő tollbóbitáját, megcirógathatták a kézhez szokott patkányka selymes bundáját.

A Lélekmadárról pedig – akit Kecskés Karina színművész és Karsai Veronika pantomimművész varázsolt közénk – kiderült: nem is vendég ő, hanem bensőséges hozzátartozónk. Mindannyiunkban él Lélekmadár és tehetünk azért, hogy minél többször trillázzon és  ne hagyja el csőrét otromba rikácsolás.

A szívmelengető Záróbuli finomságainak feltálalásában régi barátaink, a NemAdomFel kávézó önkéntesei segítettek. E remek délutánnal búcsúztunk a MOL Alapítvány által támogatott élményterápiás pályázati programunktól. A Lélekmadár pedig biztosan örömmel fütyörészik mindenkiben, aki részt vett a Down Alapítvány közreműködésével megszervezett programsorozaton.

 

Platina fokozatú támogatóink

 

 

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink