Május 15-én korán kezdünk, hogy több időnk legyen!

2022-05-03

A tavaszi Állatkerti Nevelőszülők Napján már fél tízkor elkezdjük a programokat! Csak így jut majd elegendő idő mindenre: a nevelőszülői értekezletekre, állomásjátékra, tombolára, és persze – a sztárvendéggel való találkozásra is.

Az Állatkerti Nevelőszülők Napján, május 15-én igencsak korán kelünk, hogy a fél tízkor kezdődő megnyitóra már minden készen várja állataink örökbefogadóit. Érdemes lesz ismét eljönni a személyes részvétellel megrendezett találkozóra: a megnyitó ünnepségen beszámolót hallhattok arról, hogy mire is költi az Állatkerti Alapítvány az örökbefogadók által kapott támogatásokat (Montskó Éva, az Állatkerti Alapítvány kuratóriumának elnöke), hogyan fejlődik a Fővárosi Állat és Növénykert), és arról is, hogy milyen remek programot tervezünk Alapítványunk idén aktuális, 30. születésnapjára! Sztárvendégünk: Várkonyi Attila, D.J. Dominique

A nevelőszülői értekezletek 10 órakor kezdődnek, a legnépszerűbb állatok esetében két turnusban tartjuk meg a találkozókat, amelyeken előzetes regisztrációval lehet részt venni. Az elefántok, a kispandák és a pingvinek örökbe fogadóit már ki is értesítettük a részükre két csoportban megrendezendő nevelőszülői értekezletek választható időpontjairól.

A részletes programmal – benne az egyes állatoknál tartott nevelőszülői értekezletek helyével és pontos kezdési idejével – hamarosan jelentkezünk.

Addig a fő események:

9:30 - Megnyitó az állatkerti Főtéren

10:00-16:00 - Nevelőszülői értekezletek

10:00-16:00 - Állomásjáték az Állatkerti egész területén

14:30 - Tombola az állatkerti Főtéren

Az Állatkertbe való belépéskor minden örökbefogadónk ajándék Moments csokit kap az IDC Hungária Zrt jóvoltából, a tombolán pedig fantasztikus nyereményeket sorsolunk ki. Akik sikerrel teljesítették az Állomásjáték feladatait, az Állatkertből való távozáskor szintén ajándékot kapnak.

De azok sem maradnak állatkerti élmények nélkül, akik nem tudnak személyesen eljönni: számukra Virtuális szülői értekezletet tartunk facebook oldalunkon: lesznek kisfilmek az új állatokról, virtuális állomásjáték és tombolasorsolás is!

Figyeljétek a napról napra megjelenő új információinkat! Mi már nagyon készülünk, készüljetek ti is!