Még kapható a 2022-es falinaptár!

2022-01-12

Vannak, akik már decemberben beszerezték, sokan karácsonyi ajándékként, de még van néhány példányunk az idei állatkerti falinaptárunkból, s most akciós áron beszerezhetetiek webshopunkban!
 
2022-ben minden hónapban egy-egy állatkerti kedvenc csalhat mosolyt az arcunkra.
Immáron 11. alkalommal jelent meg az Állatkerti naptár az Állatkerti Alapítvány kiadásában, amelynek megvásárlásával szintén támogatni lehet az Állatkertet és lakóit.
Kikapcsolódás, feltöltődés, ismeretszerzés, élménygazdag program – ezek az igények vezérlik elsősorban Állatkertünk látogatóit, s egy-egy kellemes nap után a megfogalmazott kívánság: milyen jó is lenne „hazavinni” lakóit, hogy állandóan láthassuk őket. Ha ezt az óhajt nem is teljesíthetjük, de naptárunk képeivel segíthetünk felidézni az emlékeket.  Állatkerti kedvenceink kifejező fotói hónapról hónapra gyönyörködtetnek, felvidítanak, megvigasztalnak, - kinek mikor mire van szüksége. Célunk az is, hogy kedves lényükkel emlékeztessenek arra: mindenki sokat tehet a Fővárosi Állat- és Növénykert lakóinak jólétéért állatkerti kedvenceik örökbefogadásával, támogatásával.  

A legifjabb lakók közül Samu, az elefánt, Zaki, a zebra és Rezső a kis tapír is helyett kapott a naptárban, de sokak örömére Niva, a tigris, Aurora a kispanda és Sauda a zsiráflány is visszaköszön egy-egy hónapban.
A naptár megvásárolható webshopunkban.

 

Platina fokozatú támogatóink

 

 

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink