Megnyugodhat: Karácsonyig még odaér…

2014-12-05

…mármint az online felületen megrendelt örökbefogadás. Sokan érdeklődtek a napokban telefonon Alapítványunknál a Karácsonyra, meglepetésnek szánt örökbefogadás részleteiről. Összefoglaljuk az legfontosabbakat.

Néhány perc alatt kézhez kapja a díszes oklevelet , ha személyesen intézi az örökbefogadást  Alapítványunk irodájában (az állatkerti főkapu mellett), valamint a jövő évi szülői értekezletre szóló meghívót és 10 %-os kedvezményt érő kártyát az ajándékboltba (ezt már rögtön használhatja is). Az ajándékboltban készpénzzel és bankkártyával is fizethet.

Személyesen intézheti az örökbefogadást karácsonyi kitelepüléseinken is. December 12-23 között az Árkád és a Mamut bevásárlóközpontokban keresse az Állatkerti Alapítvány standját!

Ha online rendeli meg az örökbefogadást, a kitöltés során választhatja a személyes átvételt az alapítványi irodában, vagy a postai kézbesítést. Amint megérkezik az igazolás a megrendelés kifizetéséről (payU-n keresztül fizetve kb 4 óra), a megrendelést még aznap postázunk. A kézbesítési idő 2-3 nap. Külön kérésre elsőbbségi küldeményként postázzuk az ajándékot, - így még a december 22-én feladott levél is odaérhet Szentestére. De jobb, ha nem hagyja utolsó pillanatra a megrendelést, - bár mindent elkövetünk a gyors lebonyolítás érdekében, a postán lehetnek torlódások.

Még egy gyakori kérdés: az örökbefogadó nevét – akinek szánja a személyre szabott, karácsonyi oklevelet – nem tesszük közzé honlapunkon, csak Karácsony után, és nem is küldünk számára értesítést. Tehát nem „lőjük le” a meglepetést. Válassza nyugodtan a karácsonyi örökbefogadást, biztosan örömet szerez, ha egy állatkerti állatot ad ajándékba, s egyúttal az állatkertet is támogatja.