Minden, ami medve

2020-01-15

Lehet barna, lehet fehér, de akár vörös is: „Minden, ami medve” akciónkkal az állatkerti Mackófarsang látogatóinak kedvezünk. No, meg azoknak is, akik éppen azon a hétvégén nem érnek rá, de máskor meglátogatnák kedvencüket az Állatkertben.

 

A Mackófarsangra – az érdekes programok okán – mindenképpen jó lesz ellátogatni. De van más örömteli hírünk is: Bármely állatkerti mackót – Balut, a barna medvét, Belijt vagy Szerijt, a jegesmedve ikrek egyikét, Aurórát, a vörös macskamedvét (kispanda), vagy valamelyik ormányosmedvét érdemes örökbe fogadni a Mackófarsang keretében, mert kibővített ajándékcsomaggal kedveskedünk. A Mackófarsangi Alapcsomagban (tízezer forint) a díszes oklevél és az állat életrajzi lapja, valamint a májusi és az októberi nevelőszülői értekezletekre ingyenes belépőül szolgáló kártya mellett egy, a naptári év során bármikor felhasználható állatlátogatói szelvényt is adunk, míg a prémium csomaghoz (15 ezer forint) kettő darab állatlátogatói szelvény jár. Az akció január 30. és február 2. között tart.

A kedvezmény egyformán vonatkozik a személyesen intézett és az online örökbefogadásokra is. http://www.allatkertialapitvany.hu/orokbefogadas

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

Bronz fokozatú támogatóink