Nagy Karácsonyi örökbefogadás a Fővárosi Állatkertben december 1 - 23-ig!

2006-11-22

Évről - évre nagy gondot okoz, hogy mivel tudjuk meglepni szeretteinket e nagy ünnepen. Igazából mindenki valami különleges, nem mindennapi ajándékra vágyik. Szakítsunk hát az unalmas, felesleges és fantázia nélküli karácsonyi ajándékokkal!

Pöttyös plüss oroszlán, és piros plüss zsiráf helyett ajándékozzunk szeretteinek „igazit” az állatkert lakói közül! Az öröm garantált az örökbefogadó és az örökbefogadott részéről is! Várja karácsonyi nevelőszülőjét többek között Vitus, a jegesmedve, Jusztina, a víziló, Géza, a tapír valamint Csepke, a pingvin.

Hol tarthatja örökbefogadott állatát az újdonsült nevelőszülő? Természetesen az Állatkertben, saját bemutatóhelyén, ahol szakavatott gondozók közreműködésével teljes ellátásban részesül.

Mit kap az örökbefogadó? Egy díszes oklevelet, az állat életrajzi lapját. A legnépszerűbb állatról fotót is lehet kapni. Mindezt egy karácsonyi borítékban adjuk. Tavaly karácsonykor ötszáz örökbefogadás történt. Szent este ötszáz fenyőfa alatt lapult az örökbefogadást tanúsító oklevél!

A minimum adomány összege ötezer forint. Tízezer forint adománytól állatinkról nagyszerű képeskönyv vagy egyéb ajándék is jár az adományozónak!
Az Állatkertben lévő irodánkban december 1-jétől 23-ig minden nap 10-16 óráig várunk minden kedves örökbefogadót.

Gondoljon az állatainkra, az SZJA 1% felajánlása idején is!
Adószámunk: 18008481-1-42