Október első vasárnapján: Állatkerti Nevelőszülők Találkozója

2019-09-30

Egyre többször csöng a telefon: sok örökbefogadó érdeklődik, mikor is lesz az őszi szülői értekezlet? Szívesen válaszolunk mindenkinek, akár nagydobra is verjük: október 6-án várjuk a nevelőszülőket!

Az örökbefogadási csomagban a díszes oklevél mellett mindenki kézhez kapta a meghívóját, belépőjét, nevelőszülői kártyáját (ez utóbbi év közben vezettük be a meghívó helyett), amely adott napon ingyenes belépést biztosít az Állatkertbe. Ilyenkor, azaz az Állatkerti Nevelőszülők Találkozóján egész napos programot biztosítunk.

A részletek is hamarosan böngészhetők lesznek, de a lényegi programelemeket már most érdemes megjegyezni: a 11 órakor kezdődő megnyitó után térben és időben eltolva kezdődnek a szülői értekezletek, az állat kifutójánál. Így jobb esély van arra, hogy több szülői értekezleten is részt vehessenek azok az örökbe fogadók, akik több állatnál is érdekeltek.

Lesz persze állomásjáték és tombola is, értékes nyereményekkel. Sőt, 15 órai kezdettel környezetvédelmi „munkaértekezlet” is lesz, Réti Adrienn színésznő és Kádár András, a magyarországi Jane Goodall Intézet ügyvezetőjének közreműködésével.

Alapítványunk egyik védnöke, Németh Kristóf színművész pedig egy kis meglepetéssel is készül.

De ezt majd csak vasárnap árulja el….