Óriási hÍrünk van

2020-11-12

Nagyon sokan érdeklődnek, hogyan is segíthetnek ebben a nehéz helyzetben az Állatkertnek. Hogy könnyebben megtehessék, az internetes kiszolgálás mellett újra megnyitjuk az Alapítványi irodát és az Állatkerti Ajándékboltot, minden nap 10-16 óra között.

Mégis nyitva leszünk tehát! Sajnos, nem az Állatkert maga, hiszen a járványügyi zárlat miatt erre nincsen lehetőség, de arra igen, hogy a járványügyi védekezési szabályok betartása mellett kiszolgáljuk mindazokat, akik segíteni szeretnének az állatkertnek és egyúttal önmaguknak vagy szeretteiknek is szereznének egy kis örömet. Alapítványi irodánk és az Ajándékbolt az Állatkerti körút felőli bejáratán át közelíthető meg, az Állatkerti főkapu mellett. Itt személyesen is intézni lehet az állatok örökbe fogadását, sőt állatkerti bérletet is lehet venni (amelynek lejárti ideje meg fog hosszabodni a zárva tartás idejére eső napok számával).

Az Ajándékboltban így az állatkert zárva tartása idején is megvásárolhatók (nem csak a webshopon keresztül) az álaltkerti ajándéktárgyak, plüssfigurák, játékok, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt szóló könyvek, örömet okozó állatos ajándéktárgyak.

Aki vásárol, egyúttal az állatkertet is támogatja!

Emellett természetesen online módon is lehet vásárolni és támogatni az állatkertet.

Az állatkerti bérletek megvásárlása viszont csak személyesen lehetséges.