Örökbefogadás anyák napjára

2024-05-01

Fogadj örökbe egy állatmamát 2024. május 3-5. között és szerezz az újdonsült nevelőszülőnek örömet és plusz állatkerti élményeket!

 

Idén is bájos ajándékötlettel készültünk nektek anyák napjára! Meglepheted szeretteidet egy örökbefogadással, ráadásul ha egy állatmamát fogadsz örökbe a Budapesti Állatkertből, plusz belépési lehetőség is jár mellé!

Az „Anyák napi akció” keretében a nevelőszülői kártya mellé – amely ingyenes belépésre jogosít az állatkertbe a májusi és az októberi Nevelőszülők Találkozóján – még egy állatlátogatói szelvényt is küldünk! Az állatlátogatói szelvény egyszeri, térítésmentes belépésre jogosít egy fő részére egy évig, így akár közösen látogathatjátok meg kedvenceiteket az ajándékozottal – legyen az anyák napja alkalmából anyuka vagy nagymama.

Az alap örökbefogadási csomag a következőket tartalmazza 2024. május 3-tól május 5-ig, ha egy állatkerti állatmamára esik a választásod: 

- oklevél a nevelőszülő nevére kiállítva

- az örökbefogadott állat életrajzi lapja

- fotó az állatkerti kedvencről

- kitűző

- nevelőszülőkártya, amely díjmentes belépést biztosít egy főre az évente kétszer megrendezésre kerülő Nevelőszülők Találkozóján 2024. május 12-én és 2024. október 6-án

+ 1 db állatlátogatói szelvény, amellyel egy fő egyszeri alkalommal díjmentesen léphet be a Budapesti Állatkertbe 2025. áprilisig

(Prémium örökbefogadás esetén 1 db helyett 2 db állatlátogatói szelvény kerül a csomagba az akció alatt, ráadásul a prémium örökbefogadók ezen kívül még egy fogadóórára is eljöhetnek egy előre meghatározott időpontban az örökbefogadási év során.)

A teljesség igénye nélkül adunk néhány tippet is, hogy jelenleg milyen állatanyukák élnek a Fővárosi Állat- és Növénykertben (még akkor is, ha kölykeik ma már más állatkertben élnek):

- Angele, az ázsiai elefánt

- Aurora, a kis panda

- Suki, a tapír mama  

- Banu, a perzsa párduc mama

- Rocío, a vízidisznó

Lili és Banya, a kétujjú lajhár mamák

- N'yaounda és Liesel, a gorillák

- Sandra és Ingrid, a két zsiráfmama

- Gumus és Mami, a gyűrűsfarkú makik

- Cassia, a vörös oroszlánmajmocska mama

- Lulu, a szélesszájú orrszarvú

- Tücsök, a víziló mama

- Joy (Sanyi anyukája) Pulcsi, Augustus és Dömötör, a pingvinek

- Tina és Romy, a zebrakancák

- Isabela, a sörényes hangyász

- Iringó, a tevekanca

- Ella, a magyar tarka szarvasmarha

- Berni és Mangó, a Bennett-kenguruk

- Manka és Panka a takinok

- Hedvig, a hóbagoly

- Cumana, a brazil óriásvidra

 

Örökbefogadható állataink listájában megtalálod őket. Amennyiben kérdésed van, hogy mely állatokra vonatkozik az akciós örökbefogadás, keresd bátran munkatársainkat az elérhetőségünk valamelyikén.

Az akció a személyes és online örökbefogadásokra is érvényes.

Egy anyák napi képeslappal is meglepheted szeretteidet, amelyet egyenesen az Állatkertből küldünk, neked ki sem kell mozdulnod, s természetesen ezzel is támogatod az állatkerti lakókat. Megrendelésnél a megjegyzésbe azt is beírhatod, hogy kinek a nevében írjuk alá és ha szeretnéd, akkor egyből a címzettnek küldjük.

Köszönjük, ha örökbefogadásod mellett személyi jövedelemadód 1%-ának felajánlásával is támogatod az állatkerti lakókat! Adószámunk: 18008481-2-42

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink