Rendezvények

 

Zenés Állatkerti Esték

SZTÁRTESÓK AZ ÁLLATKERTBEN

A kihagyhatatlan jótékonysági ráadáskoncert

Fellépők:

Király Linda és Viktor

Tóth Gabi és Vera

Vastag Csaba és Tamás

 

Az Állatkerti Alapítvány jubileumi koncerttel ünnepli 25 éves fennállását.

Ebből az alkalomból különleges meglepetéssel készülünk a Zenés Állatkerti Esték hűséges nézőinek, hallgatóinak.

A SZTÁRTESÓK AZ ÁLLATKERTBEN koncert három sztár-testvérpárja korábban még soha sem állt egy színpadon. A Tóth testvérek, Vera és Gabi, Vastag Csaba és Tomi valamint Királyék – Linda és Viktor különleges estét tartogatnak az est vendégeinek, az Állatkert barátainak.

Azon kedves látogatóink, akik e koncertre eljönnek hozzánk nemcsak egy páratlan zenei élménnyel lehetnek majd gazdagabbak, hanem a koncertbelépő megvásárlásával támogatják az Alapítványt, ezáltal az állatok jólétét, amiért az Állatkert saját testvérei - a közönség kedvenc jegesmedve-ikrekre, az újszülött zsiráf-féltestvérek, illetve Asha, a kiselefánt őszre várt kistestvérére – külön köszönetet mondanak.

A koncerten fellépő művészek egy különleges dalt is előadnak, amit kimondottan erre az alkalomra írt a Rakonczay Viktor - Orbán Tamás szerzőpáros.

A felejthetetlen élményt kínáló, egyedülálló koncertet minden zenekedvelőnek és állatbarátnak ajánljuk.

Jegyek kaphatók az Állatkerti Ajándékboltban és a jegymester.hu portálon.

Az Állatkerti Alapítvány Jótékonysági koncertjére (augusztus 23.) a belépőjegyek ára adományként róható le, amely minimum 3700 Ft. Korlátozott számban – kizárólag az Alapítványnál – VIP jegyek is kaphatók, melyek ára 10 000 Ft. Az augusztus 23-i Jótékonysági koncertre az Állatkerti Alapítványnál és az Ajándékboltban lehet belépőt igényelni.  A jubileumi koncerten a VIP vendégek számára külön helyet biztosítunk.

A Jótékonysági koncert esetében esőnapot nem tartunk, és a fel nem használt jegyeket nem áll módunkban visszaváltani.

Szervező partner:

Fő partner: