Sárkányfények az Állatkertben

2016-03-31

Ki lesz a kedvenc? A perzsa párduc? Az orángután vagy a komodói varánusz? Ha igazi sárkányt nem is, de igazi ázsiai állatokat örökbe fogadhatnak április 8. és május 22. közötti estéken az Állatkertbe látogatók, a kiállítás teljes nyitvatartási ideje alatt! Az egyedülálló kínai lampionfesztivál alkalmából hirdetett örökbefogadási akciónkon különös kedvezményt kínálunk: plusz egy-egy belépőjegyet adunk a május és októberi nevelőszülői értekezletekre!

Egyedülálló fényvarázs, páratlan élmény várja esténként az Állatkertben 45 napon keresztül a tradicionális kínai kultúra kedvelőit. A lampion kiállítás teljes ideje alatt Alapítványunk akciót hirdet az Ázsiában honos állatokat örökbefogadók részére: plusz egy-egy belépőjegyet adunk a májusi és októberi nevelőszülői értekezletekre, ahol – sok más érdekes program mellett - közvetlenül is találkozhatnak az állatuk gondozójával és sok érdekességet hallhatnak kedvencük mindennapjairól.

A leendő örökbefogadók a következő, Ázsiában honos állatok közül válogathatnak:

ázsiai oroszlán, ázsiai vadkutya,  elefánt,  fakó keselyű,  flamingó,  galléros pávián,  indiai antilop,  indiai páva,  jávai langur, kék palettás doktorhal,  kispanda,  leopárd muréna,  manul, muntyákszarvas, orángután, perzsa párduc, pusztai sas, rozsomák, tigris piton, turáni vipera

A kedvezmény kizárólag az esti nyitva tartás alatt érvényes és csak személyes örökbefogadás esetén érvényesíthető!

A rendezvény ideje alatt minden este nyitva vagyunk 19:00-22:00 között.

Platina fokozatú támogatóink