Sheshe is támogatta a Bátor Tábort

2018-09-28

Bár Alapítványunk is adománygyűjtő szervezet, ahol tudunk, mi is segítünk más, etikusan múködő szervezeteknek. Így szívesen támogattuk a Bátor Tábor Alapítványt vállalásuk anyagi fedezetének megteremtésében.

 

A Bátor Tábor 16. Jótékonysági napjának árverésére felajánlottuk Sheshe, a kis zsiráf örökbefogadási lehetőségét, amely a visszajelzések szerint nagy sikert aratott. Az örökbefogadási csomag (a névre szóló díszes oklevél, az állat életrajzi lapja, a szülői értekezletekre szóló meghívó és a Sheshe meglátogatásának, megetetésének lehetősége) 500 Euroért kelt el. Tiszteletbeli nevelőszülője Mark Rea és családja lett, akik el is jöttek meglátogatni védencüket.

Az Állatkerti Alapítvány – a Bátor Tábor Alapítványhoz hasonlóan – etikus adománygyűjtő szervezetként dolgozik. Bár fő feladatunk a Fővárosi Állat- és Növénykert támogatása, de lehetőségeinkhez mérten örömmel segítjük társ-szervezeteinket is.

A Bátor Tábor hitvallásával egyezően mi is hisszük: a felhők felett mindig süt a nap. És nagyon jó, ha újabb és újabb réseket nyitunk a felhők között, hogy lesugározhassa melegét a földre.

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

Bronz fokozatú támogatóink