Sisi a nyerő!

2016-12-06

Vagy  TOP 9, vagy TOP 23. A holtversenyek hónapja volt ugyanis a november a legnépszerűbb állataink listáján: az első négy helyen 9 állat osztozott, míg a hatodik helyen további 14, őket egyenlő számban fogadták örökbe rajongóik.

A legtöbb örökbefogadóval ebben a hónapban Sisi, a kis-zsiráf dicsekedhetett, némileg meglepő, hogy a múlt havi kedvenc Albert, a tündéri kispanda kölyök nem tudta megőrizni vezető helyét, sőt, Asha, a kiselefánt még a dobogóról is leszorult.  A harmadik helyen viszont olyanok osztoztak Nívával, akik – bár általában kedveltek az örökbefogadók között – nem szoktak bekerülni a legjobbak közé. Így november-havi játékunkban Zawadi, a szurikáta és Bandita, a mosómedve is bronzérmet érdemel a nősténytigris mellett.

A negyedik helyen Asha mellett  Ambrus (kispanda-papa), Nadír, (hím párduc), valamint Vobara (koala) osztozott. Ez eddig 9 állat. Az ötödik helyen viszont már 13-an tolonganak: Bendegúz (mókusmajom), Borisz (manul), Cezi (párducnőstény), Ikinya (zsiráf), Jacques (oroszlánfóka), Lili, Lujza és Szörny (lajhárok), Lone (orángután bébi), Muki (vörös róka), Norbi (tigris hím), Nur-Nuru-Bin (koala), Ralph (falabella póniló), Suki (tapír).