Támogatóink jóvoltából: Arun óriáslabdát kapott a szülinapjára

2020-11-05

Az óriáslabdát Alapítványunk honlapjának http://www.allatkertialapitvany.hu/tamogatas/elefant/ aloldalára küldött támogatásokból vásároltunk a kiselefántnak. De az ünnepi hétvégén még az örökbefogadók is kapnak ajándékot.

 

Már nőnek az agyarai, - bizony lassacskán nagyfiú lesz Arun, már három éves! Alapítványunktól új óriáslabdát kapott ajándékba, a torta és a finomságok mellé. Örült is neki!

Örüljenek az örökbefogadók is, hiszen Arun születésnapja alkalmából örökbefogadási akciót hirdetünk: akik november 6-8 között fogadják örökbe, akár személyesen az Állatkerti Ajándékboltban, akár online az alapítvány honlapján, azok ajándékot választhatnak: a kis elefánt képével díszített kulcstartót, hűtő mágnest, vagy jelvényt kapnak az örökbefogadási csomag mellé. (Az online örökbefogadás esetén kérjük, írja a megjegyzés rovatba, hogy Arun-képes kulcstartót, hűtőmágnest vagy jelvényt kér-e ajándékba.) A hét végén az  elefántházban sokféle, kisebb-nagyobb elefántos ajándéktárgy is kapható.

Arun – megszületése óta – az egyik legnépszerűbb állat, egy-két hónaptól eltekintve, amikor holtversenybe került Aurórával, a kispandával, vagy Norbival, a tigrissel), listavezető a leggyakrabban örökbe fogadott állatok rangsorában.

 

Platina fokozatú támogatóink

 

 

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink