Újabb adományozási lehetőség – Együtt a Díjnettel!

2018-11-28

Nálunk minden forint jó helyre kerül: az adományokból támogatjuk az Állatkert ismeretterjesztő programjait, vesszük a foglalkoztató játékokat az állatoknak, a korszerűbb állatorvosi műszereket. Köszönjük, ha a Díjnet oldalán is támogatod Alapítványunkat!

Mostantól a Díjnet oldalán regisztrált felhasználók még könnyebben, csupán két kattintással adományozhatnak az Állatkerti Alapítvány számára. Az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testületének segítségével létrejött akciónak köszönhetően a dijnet.hu-n a számlák kifizetése mellett lehetőség nyílt támogatni bármelyik Etikus Adománygyűjtő Szervezetet, köztük Állatkertünk Alapítványát is! Ráadásul az akció nem csak karácsonyig tart, egész évben nyitva áll a lehetőség, hogy ilyen formán is segítsd a Fővárosi Állat- és Növénykert lakóit, jobbá és szebbé tedd életkörülményeiket, hozzájárulj egészségük megőrzéséhez és játékaik, foglalkoztató eszközeik folyamatos utánpótlásához.

Hogyan segíthetsz? A bal oldalsó menüsávban kattints rá az Adományozás fülre, válaszd ki a listából az Alapítvány a Budapesti Állatkertért logóját, majd kattints az általad adományozni kívánt összegre. Ezúton is köszönjük, ha a Díjneten fizetett számláid mellett ránk is gondolsz, és támogatod Alapítványunk munkáját!

Persze, azt is tudjuk: az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testületének tagszervezetei – akik lehetőséget kaptak a Díjnet oldalán való adománygyűjtésre – az élet legkülönbözőbb területein dolgoznak a kisállat-védelemtől kezdve a szegénység elleni küzdelemig, tehetségek támogatásától az emberi jogok védelméig, hogy csak néhány példát emeljünk ki. Mindannyiukra/mindannyiunkra ráfér a támogatás, hogy az eltérő társadalmi szükségletek kielégítésében segíthessünk, ki-ki közhasznú célkitűzéseinek megfelelően. Etikus adománygyűjtő szervezetként szavatoljuk: az adományok jó helyre kerülnek, felhasználásukról korrekt tájékoztatást kapnak támogatóink.