Újra nyitunk május 20-án

2020-05-19

Szerdától újra kinyit a Budapesti Állatkert és így az Ajándékbolt is. Ismét lesz lehetőség a személyes örökbe fogadásra és a futárszolgálattal való kézbesítésre is.

Bár bizonyos biztonsági intézkedések és a megelőzést szolgáló  fokozott óvatosság mellett május 20-ától újra kinyitja kapuit a Fővárosi Állat- és Növénykert. A legfrissebb intézkedésekről részletesen információ a www.zoobudapest.com/ujranyitas oldalon.

Az állatkerti látogatók újra felkereshetik az Ajándékboltot is, amelyben ezentúl védőmaszkot is árusítunk. Folytonos fertőtlenítéssel gondoskodunk arról is, hogy a gyermekek kedvelt húzogatós kiskocsiját két kikölcsönzés között mindig megtisztítsuk.

Az örökbefogadásoknál visszaáll az eredeti rend: immár ismét lehet személyesen is örökbe fogadni Alapítványunk irodájából, amely az utcán át is megközelíthető, - természetesen itt is ügyelve a biztonságos távolság betartására és igénybe vehető a futárszolgálattal elküldött örökbefogadási csomag megrendelése is.

Rendezvényeket – beleértve az Állatkerti esti sétákat és a születésnapi zsúrok szervezését – egyelőre még nem vállalhatunk. Ezekre a rendezvényekre akkor kerülhet ismét sor, ha az újabb tapasztalatok tükrében tovább enyhülnek a biztonsági szabályozások.