Változott a kedvencek sorrendje

2018-10-10

A szerencse forgandó: míg Níva, a szépséges tigrislány augusztusban be sem fért a TOP 10-be, a leggyakrabban örökbe fogadott állatok élcsapatába, szeptemberben ő volt a legnépszerűbb állat. Arun, a kis elefánt megőrizte második helyét, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokán hármas holtverseny alakult ki.

 

A leggyakrabban örökbe fogadott állatok szeptemberi sorrendje tehát ismét változott az előző hónaphoz képest, bár nagy meglepetéseket most sem hozott az összesítés. Az első tízben majdnem mindig ugyanazok az állatok kerülnek, habár sorrendjük szinte hónapról hónapra összekeveredik. Szeptemberben Niva volt a nagy kedvenc, Arun ezüst érmes maradt és megőrizte dobogós helyét Bia, az alpakka, bár megosztani kényszerült Indigóval, a gorilla babával és Sheshével, a bájos zsiráflánnyal. A következő helyen is holtverseny alakult ki a másik kölyök-zsiráf, Sauda, a kispanda, Auróra és Jusztina, a víziló között (ő azért már nagyon régen szerepet az élbolyban). Augusztusi győztesünk, Basil viszont szeptemberben csak a 8. volt a leggyakrabban örökbe fogadott állatok között. (A lista további helyein olyan sokszoros holtverseny alakult ki, hogy nem is soroljuk fel.)

A csapatversenyben viszont a zsiráfok visszavették a vezető helyet, azaz szeptemberben  összességükben a zsiráfoknak volt a legtöbb örökbe fogadójuk (múlt hónapban – nagy meglepetésre – még a dobogó közelébe sem kerültek). Az elefántok maradtak a második helyen, míg a bronzérmek a gorilla-csapat nyerte el a legnépszerűbb állatok sorában.  

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

Bronz fokozatú támogatóink