Virágküldés anyák napjára

2020-04-21

Idén – a járványügyi elővigyázatosság miatt - sokak nem ölelhetik meg édesanyjukat jövő vasárnap, Anyák Napján. E fájó hiányt enyhíthetik különleges virágküldő szolgálatunkkal, ha örökbe fogadják számukra  gyönyörű növényeink valamelyikét. A választék az örökbefogadható állatok között látszik! http://www.allatkertialapitvany.hu/orokbefogadhato-allatok/

 

Anyák napi virágküldő szolgálatunk keretében kedvezményesen, 3000 forintért örökbe fogadhatsz egyet a Fővárosi Állat- és Növénykert pompázatos növényei közül, és mi elküldjük fényképét a megadott címre egy üdvözlő levélke kíséretében. Akciónk április 21-29 között tart. A jövő szerda délig beérkező kéréseket, azaz örökbe fogadásokat még időben postázni tudjuk, elsőbbségi küldeményként feladva valószínűleg célba érnek a választott virágok képei.

Minek örülne vajon jobban édesanyád: a szerény tavaszi tőzikének, vagy a délceg óriásplatánnak? Esetleg a Japánkert színpompás virágainak, vagy az Életfa bonsainak? Az örökbefogadási aloldalunkon most - az örökbe fogadható állatok között - gyönyörű növények is szerepelnek, amelyek a Fővárosi Állat- és Növénykert páratlan gyűjteményében élnek.  Ha most személyesen nem is látogathatod meg, szerezz örömöt édesanyádnak e különleges növények valamelyikével úgy, hogy közben az állatkerti séta hangulatát is felidézed, sőt, támogatod is az Állatkertet.

Reméljük, hamarosan személyesen is találkozhattok, sőt egy kellemes állatkerti séta keretében együtt is megnézhetitek azt a növényt, aminek fényképét elküldjük nevedben édesanyádnak, Anyák Napja alkalmából.

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

Bronz fokozatú támogatóink