Virágzó lehetőség az adakozásra

2019-03-29

Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet! Sőt, azok sem lehetnek rosszak, akik adománnyal támogatják a civil szervezeteket! A Díjnetnek köszönhetően a nagyvonalúság most április végéig egy magyar képzőművész által megálmodott virágkompozíciót is érhet, akár Alapítványunk támogatói számára!

 

A tavalyi év végén alapítványunk is csatlakozott a Díjnet adománygyűjtő programjához, melynek legújabb akciója keretében egyedi készítésű, asztali virágkompozíciót kap a 6 legbőkezűbb támogató.

Az „Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet!” kampányban azok vehetnek részt, akik március 27. és április 26. között a Díjnet rendszerén keresztül adományoznak kedvenc alapítványuknak.

Szeretnél te is a csodaszép tavaszban gyönyörködni, mikor lepillantasz az asztalodra? Támogasd az Állatkerti Alapítványt április 26-ig a Díjneten és kerülj be a hat legnagylelkűbb adományozó közé!

Van egy virágőrült ismerősöd? Hívd fel az ő figyelmét is a kampányra, oszd meg vele az információt, hogy lássa, milyen szemvidító nyeremény vár rá, ha most támogatja kedvenc alapítványát!