Virtuális tombola a virtuális nevelőszülői értekezleten

2020-05-09

Ilyen - a hagyományos Állatkerti Nevelőszülők Napján kapható - tombolajegyeket jövő vasárnap biztosan nem árusítunk, de ennek ellenére megrendezzük a sorsolást!

 

Az Állatkerti Nevelőszülők Napjának egyik kedvelt eseménye a tombola, ahol különböző értékes nyereményeket sorsolunk ki. Az idei – vírusfenyegetett – időben az Állatkertben sajnos nem tudjuk megrendezni  a tavaszi a találkozót, amelynek eredeti időpontja május 17-e lett volna.

Ezért – kihasználva az internet adta lehetőségeket – virtuális térbe költöztetjük az eseményt.Azt reméljük, hogy némileg kárpótolhatjuk ezzel az örökbe fogadókat, akik a nevelőszülői kártyán rögzített időpont helyett egy tetszőleges napon használhatják majd fel az ingyenes belépési lehetőséget, - persze majd az Állatkert újra nyitása után.

Hogyan is képzeljük a május 17-i Állatkerti Nevelőszülők Napját virtuálisan? Lesznek majd szülői értekezletek, állomásjáték és lesz tombola is, értékes nyereményekkel. Az Oázis Kertészet például 10 000 forintos vásárlási utalványokat, a Bear Impex Kft óriási plüss figurákat, a RealNatura  Kft egészséges Yoja és Protein italokat, a HerBiotikim Kft bőrvédő napozó kozmetikumokat ajánlott fel, lesznek könyvcsomagok a Tessloff Babilon Kiadótól és plüssjáték kollekciók az állatkerti Ajándékbolt felajánlásában.

Most is érdemes tehát tombolajegyet venni! Hogy miként? Minden, a honlapunk támogatás oldalára (http://www.allatkertialapitvany.hu/tamogatas/) küldött 500 Ft-nyi adomány egy tombolajegyet ér. Ezzel – persze virtuálisan – egy kis husira, szénára vagy banánra valót adományozol az állatoknak! S akik május 10 -17 között küldik a támogatást, részt vesznek a tombola sorsoláson. Annyi virtuálos tombolajegyet számolunk el egy-egy adományozónak, ahányszor 500 Ft  támogatást utal.  Egy falatka husi (500 Ft), tehát egy tombolajegyet, egy bála széna (1000 Ft) kettőt, egy rakomány banán (2000 Ft) pedig négy esélyt jelent majd a sorsoláson. A tombolahúzást május 18-án ejtjük meg, a nyertesek nevét és nyereményüket aznak közöljük Facebook oldalunkon. A nyertesekkel azon az email címen vesszük fel a kapcsolatot, amelyet a támogatói oldalon megadnak.

A május 17-i virtuális Állatkert  Nevelőszülők Napjának részletes programját hamarosan ismertetjük.

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

Bronz fokozatú támogatóink