Webshop

Kártyák< vissza

Lovak

Cikkszám: 501139

32 lapból álló kvíz-kvartett kártyajáték a lovakról.

A kártyalapok szerint 8 csoportot különíthetünk el, származásuk és használatuk alapján. Minden csoporthoz 4 játékos tartozik, ezek alkotnak egy kvartettet. A játékot 2 vagy 4 játékos játszhatja. Keverjük össze a kártyákat és osszuk ki sorban egyesével addig, míg elfogy. Az osztótól balra ülő játékos kezd: egy lapot kér valakitől a játékosok közül, azt amire neki éppen szüksége van egy kvartett létrehozásához: pl. "Nálad van az A1 Appalosa?" Ha a megkérdezettnél nincs ilyen kártya, akkor az kérhet egy másik lapot. Ha mégis tulajdonában van az A1 Appalosa jelű feliratú kártyalap, akkor felteheti az ehhez tartozó fő kérdést (ez minden kártyán a színes sávban található). Ha a játékos helyesen válaszol a feltett kérdésre, akkor át kell adnia a kívánt kártyát. Más esetben a kártya a kérdező birtokában marad. Hogy ne váljon unalmassá, természetesen a kérdéseket tetszés szerint bővíthetjük. A kártyákon levő számtalan információ ehhez határtalan lehetőséget nyújt. Ha kigyűlt a négy azonos jelű lap azonnal terítsük ki! Az nyer, akinek a végén a legtöbb kvartettje van. Jó szórakozást!

Méret:

600 Ft/db KOSÁRBA >