2024-es falinaptár állatkerti kedvenceinkkel

2023-11-24

Sokan várták már, és végre megérkeztek a 2024-es falinaptárak. Minden hónapban egy-egy állatkerti kedvencünk csalhat mosolyt az arcunkra. Az állatkerti naptár az Állatkerti Alapítvány kiadásában, amelynek megvásárlásával szintén támogatni lehet az Állatkertet és lakóit, s emellett szuper ajándék is karácsonyra!

 

Immáron 13. alkalommal jelent meg az állatkerti naptár, amelyhez idén is Állatkertünk ezernyi lakója közül válogattunk ki egy tucatnyit, hogy az év minden hónapjára jusson: mosolyukkal gyönyörködtessenek, felvidíthassanak, megvigasztaljanak, - kinek mikor mire van szüksége. Akinek ez a naptár függ a falán, biztosan közelben érezheti kedvenceit.

A falinaptárban szereplő állatkerti lakók közül sokan már igazi sztárok: mint például Samu, a kiselefánt, Bendegúz, a tündéri kis panda, vagy Banu, a perzsa leopárd. Mások népszerűségi csillagát talán éppen a 2024-es naptár röpíti magasba.

Célunk persze az is, hogy az állatkerti lakók kedves fotóikkal emlékeztessenek arra: Te is sokat tehetsz a Fővárosi Állat és Növénykert lakóinak jólétéért. Alapítványunk segítségével jelképesen örökbe fogadhatod kedvenceidet, s adományod révén „Állatkerti Nevelőszülő” leszel, amelyet díszes – klasszikus, vagy akár karácsonyi - oklevéllel tanúsítunk. Részt vehetsz az évente kétszer megrendezésre kerülő Állatkerti Nevelőszülők Találkozóján, ahol – sok más érdekes program mellett – szülői értekezleten találkozhatsz örökbefogadott állatod gondozójával, aki beszámol kedvenced mindennapi életéről, szokásairól, esetleges csínytevéseiről.

A 2024-es falinaptár is nagyszerű ajándék lehet, segítségével a karácsonyfa alá becsempészhetünk egy kicsit az Állatkertből. A naptárak megvásárlásával is támogathatod az Állatkertet, és szebbé varázsolhatod az itt élő állatok mindennapjait!

Az állatkerti kedvencek képeivel illusztrált, 20*20 cm-es méretű, a névnapos, 12 hónapos falinaptár ára 1.890 Ft

A naptárak megvásárolhatóak a hét minden napján az Alapítvány irodájában az Állatkert nyitva tartási idejében vagy megrendelhető webshopunkon is.

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink