Hírek

Összesen: 37 db

További oldalak: 1 2 »

2024-02-06

Páros élmény-ajándék Valentin-napra

Ha meglepnéd szerettedet, válassz számára egy különleges ajándékot! Adj neki egy igazi, fenséges oroszlánt, vagy egy játékos kis elefántot, esetleg egy cuki kis pandát! Most ráadásul páros élményt is ajándékozhatsz az örökbefogadással!

Olvasom tovább...

 

2024-01-03

Kedvezményes örökbefogadás a Lampion Fesztivál alkalmából

2024 a kínai naptár szerint a Sárkány Éve, így Alapítványunk is kedvezményes örökbefogadási lehetőséget kínál a Biodómban látható varázslatos Lampion Fesztivál ideje alatt.

Olvasom tovább...

 

2023-12-31

Óév búcsúztató, új év köszöntő

Közhírré tétetik – harsoghatnák az arák, (ha tudnának beszélni), de ez hangzott el az Állatkerti Alapítvány évzáró kuratóriumi ülésén is: szintet lépett az Alapítvány, minden eddiginél hathatósabban támogatta az Állatkertet. S valóban: büszkék lehetünk eredményeinkre, amit támogatóink segítségével értünk el.

Olvasom tovább...

 

2023-12-31

2023 „árvácskái”

Nemrég felfedtük nektek, hogy mely állatok lettek idén a legnépszerűbbek az örökbefogadók körében. Ám akadnak olyanok is, akiket 2023-ban nem választott senki, s ők is tiszteletbeli nevelőszülőket keresnek.

Olvasom tovább...

 

2023-12-31

Meglepetések a TOP10-ben

Samu, az egyéni versenyben még mindig megdönthetetlen, fajok tekintetében viszont a vízidisznók győztek a legnépszerűbb állatok versenyében. De kik lehetnek még a TOP10-ben?

Olvasom tovább...

 

2023-12-24

Nincs karácsony fenyőfa nélkül

Az Állatkertben sincs karácsony, fenyőfa nélkül. Nem csak a látogatókat várja egy szépen díszített karácsonyfa a főkapunál, hanem állatank is kaptak ajándékot, az Oázis kertészet jóvoltából.

Olvasom tovább...

 

2023-12-14

Állatkert a karácsonyfa alatt

Különleges karácsonyi ajándékötletre vágysz? Ajándékozz állatkerti élményt, amely az ajándékozottnak öröm, az állatkerti lakóknak pedig támogatás egyben! Idén is karácsonyi ajándékötletek tárházával készültünk az állatbarátoknak! Meríts ihletet karácsonyi ajándék tippjeinkből!

Olvasom tovább...

 

2023-12-14

Kézbesítési információk és ünnepi nyitvatartás

Mikor érdemes legkésőbb örökbefogadást igényelni online, hogy még biztosan odaérjen a karácsonyfa alá az ajándék? Személyes átvétellel meddig lehet átvenni a csomagot? Mikor vagyunk nyitva? Fontos információk ünnepi nyitvatartásunkról és a kézbesítési lehetőségekről.

Olvasom tovább...

 

2023-12-07

Nyerd meg a karácsonyi ajándékodat!

Ismét karácsonyi tombolát hirdetünk, hogy segítsünk a fa alá kerülő ajándékok összegyűjtésében, és ti is segíthessetek! Aki 2023. december 7-13. között Támogatás oldalunkon keresztül támogatja az állatkerti lakókat, 500 forintnyi adományonként egy-egy virtuális tombolaszelvényt kap.

Olvasom tovább...

 

2023-12-04

Volt zsákodban minden jó…

Nem csak piros alma, mogyoró, hanem még állatkerti élmények tárháza is!

Olvasom tovább...

 

2023-11-24

2024-es falinaptár állatkerti kedvenceinkkel

Sokan várták már, és végre megérkeztek a 2024-es falinaptárak. Minden hónapban egy-egy állatkerti kedvencünk csalhat mosolyt az arcunkra. Az állatkerti naptár az Állatkerti Alapítvány kiadásában, amelynek megvásárlásával szintén támogatni lehet az Állatkertet és lakóit, s emellett szuper ajándék is karácsonyra!

Olvasom tovább...

 

2023-11-17

Egy állati jó céges ajándék karácsonyra

Mindjárt itt az ünnep és még nem tudod, hogy mi legyen a céges ajándék?

Válassz olyan ajándékot, amellyel jótékony célt is szolgálsz!

Olvasom tovább...

 

2023-10-24

Borzasztó jó akció

Halloween közeledtével örökbefogadás akciónk ezúttal azokra a félelmetes(nek tűnő), sokakat megborzongató állatokra érvényes, akik a rémtörténetek hatására manapság a nem túl népszerű fajok közé tartoznak.

Olvasom tovább...

 

2023-09-29

Tombolajáték az állatokért

A vasárnap esedékes Állatkerti Nevelőszülők Találkozója alkalmából most is duplán hirdetjük meg a tombolát! Nem csak október 1-én, az Állatkertben lehet majd személyesen tombola szelvényeket venni, hanem a korábbi nevelőszülői értekezleteken bevezetett online formában is.

Olvasom tovább...

 

2023-09-19

Október 1-re ne csinálj más programot!

Ha van örökbefogadott állatod, október első vasárnapján itt a helyed az Állatkertben.

Az őszi Állatkerti Nevelőszülők Találkozóján sok érdekes programmal várunk, s reméljük, hogy most az időjárás is kedvezni fog.

Olvasom tovább...

 

2023-09-15

Mia, a kisvombat nevében köszönjük

Ma tudtuk meg a remek hírt: elérhető közelségbe került a vombat vár felújítása, hiszen  Alapítványunknak nagyon szép összeg jut támogatóink személyi jövedelemadója 1%-ból.

Olvasom tovább...

 

2023-09-12

Havonta egy ezres

Nem csak Samu emeli az ormányát, sajnos mi is emelni kényszerülünk. Havonta egy ezres talán nem is olyan sok, - igaz egy összegben értendő az éves kvóta. Ennyit talán ezentúl is rá tudnak szánni állataink örökbefogadói a támogatásokra.

Olvasom tovább...

 

2023-08-21

Nappal is éjszakai örökbefogadási akció pénteken

Ha „éjszakai bagoly” vagy, biztosan jól érzed magad az Állatkertek éjszakáján. Nem csak azért, mert meglátogathatod az éjjel is aktív állatokat, hanem azért is, mert milliónyi különleges látnivaló és élmény vár az Állatkertben.

Olvasom tovább...

 

2023-08-17

A közönségtalálkozó után jégeső a Retrobulin

Az egyik szemünk sírt, a másik nevetett - de az az igazság, hogy végül a sírás győzött. A Retrobuli remekül indult, sokan látogatták meg kedvenc állataiknál sztárvendégeinket, de sajnos viharos véget ért az este.

Olvasom tovább...

 

2023-08-09

Nincs szülinap torta nélkül

Különleges szülinapi tortát kóstolhattak az állatkerti lakók és a látogatók egyaránt!

Olvasom tovább...

 

További oldalak: 1 2 »

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink