A teknősbéka kihívástól a majompogácsa kóstolásig

2018-09-13

Régi kedves partnerünk, az Infinety Group idén ismét minket kért fel családi napjának megrendezésére. A múlt szombati program remekül sikerült, az állomásjátékok nagy sikert arattak a cég munkatársainak, és természetesen gyermekeik körében.

 

Az esemény megnyitója után útjukra bocsátottuk a családokat egy-egy térképpel, melyekre minden állomáson pecsétet kaptak.

A pecséteket azonban nem adtuk ingyen: volt, hogy az Állatkertben található állatokkal kapcsolatos feladványokra kellett felelniük, de olyan is, hogy meg kellett kóstolniuk a majmok által igen kedvelt majompogácsát és megállapítani a hozzávalókat. Az ügyesek magukra ölthettek egy jelképes teknőspáncélt is, melynek segítségével vizet hordtak két mesebeli tó között.

A pecséttel teli térképeket matricára válthatták a résztvevők, a bázison pedig frissítővel és (ember)pogácsával vártuk őket, de ennek a hozzávalóiról már nem faggattuk a családokat.

Bízunk benne, hogy idén is élvezetes programot biztosítottunk az online hirdetési felületeinket kezelő  Infinety Group munkatársainak, várjuk őket jövőre is sok szeretettel!