Karácsonyi kedvencek

2020-12-15

Bendegúz az élre tört! Arun maradt a második legkedvesebb,  Níva, Norbi, Basil, - no meg a többi rendszeres sztárunk viszont bele sem fért a karácsonyi TOP tízbe, legalább is idáig.

 

A karácsonyi készülődés tenné, hogy a decemberi örökbe fogadási lista mindig eltér az éves, általában megszokottól? Ennyire azonban nem szokott eltérni a többi hónapétól. Talán ez az idei, különös év teszi, hogy a legkedveltebbek közül a nagy ragadozók be sem fértek a TOP 10-be? Ki tudja.  

Az viszont tény, hogy ittléte alatt először Bendegúz, a kispanda fiú leszorította Arunt, a bájos kis elefántot a dobogó első fokáról, és a harmadik helyen is kispanda, Auróra áll. A negyedik, Balu, a bumfordi barna medve, az ötödik leggyakrabban örökbe fogadott állat pedig egyenesen példátlan örökbefogadási programunk hosszú történetében: egy kígyó még soha nem szerepelt a  legkedveltebbek között. Így Villám, a Schlegel-lándzsakígyó történelmet írt.

A vombatok közül ketten is ott vannak a TOP tízben: Wally, a vombat papa a hatodik helyen, míg a nemrégiben nevet kapott kölyök, Wendi a tizedik helyezett. A hetedik leggyakrabban örökbe fogadott állatunk Zulu, a gondozók által felnevelt kis szurikáta, s őt követi a sorban a lassacskán felcseperedő kis tapír, Hada és Kuglóf, a lajhár bébi.

 A leggyakrabban örökbe fogadott állatok egyéni versenyében elért helyezések mellett a fajok tekintetében már nincsenek akkor meglepetések az összesítésben. A kispandák, az elefántok és a lajhárok dobogós helyei mellett ott vannak a TOP tízben a rendszeresen legkedveltebb állatok: vombat, orángután, pingvin, manul, zsiráf, barna medve, szurikáta. Csak éppen a nagyragadozók, Norbi, Níva, Basil hiányoznak, - bár lehet, hogy Karácsonyig még módosul majd a leggyakrabban örökbe fogadott állataink listája. Hiszen akik egy kiscicát szeretnének ajándékba, kaphatnak akár egy nagymacskát is helyette…

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

Bronz fokozatú támogatóink