Kölyökidő az Állatkertben

2021-10-22

Szereted az állatokat és a növényeket? Részt vennél egy igazi kalandtúrán az Állatkertben? Akkor nevezz be a Kölyökidő az Állatkertben című vetélkedőnkre!

 

Ismeretterjesztő játékos vetélkedőt hirdet az Állatkerti Alapítvány az általános iskolák hetedik és nyolcadik osztályos csapatainak, hogy kellő tudással felvértezve vigyázzanak az állatokra és növényekre! Mindazoknak érdemes benevezniük, akik szeretik az állatokat és növényeket, és többet tennének azért, hogy az ember ne rombolja tovább bolygónk csodálatos állatvilágát.

A versenyre november 3-ig lehet regisztrálni. Egy osztályból több csapat, vagy egy csapat több osztályból is szerveződhet, a lényeg, hogy jól azonosítható adatokkal regisztráljatok! Az online lebonyolított négy selejtező fordulóban (november 5-től december 2-ig) a legtöbb pontot elérő 10 csapat jut a Fővárosi Állat- és Növénykertben december 17-én megrendezendő döntőbe, amelyet egy különleges állatkerti akadályverseny formájában rendezünk meg. (A vidékről érkező csapatok útiköltségét fedezzük az Agrárminisztérium Zöld Forrás pályázatán elnyert támogatás jóvoltából.)

Játszatok velünk minél többen az élményért és az értékes nyereményekért.

Regisztráció és részletes tudnivalók:

http://kolyokido.allatkertialapitvany.hu/

 

Platina fokozatú támogatóink

 

 

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink