Nyugdíjashónapok az Állatkertben!

2010-09-20

A Fővárosi Állat- és Növénykert október és november hónapokban kedvezményes belépési lehetőséget biztosít állatkertszerető szépkorú vendégeinek. A 2010. október 1-től november 30-ig tartó Nyugdíjashónapok keretében, nyugdíjas-igazolással rendelkező vendégeink az 1390 forintos szokásos nyugdíjasjegy helyett 700 forintért válthatnak belépőt.

A 2010. október 1-től november 30-ig tartó Nyugdíjashónapok keretében, nyugdíjas-igazolással rendelkező vendégeink az 1390 forintos szokásos nyugdíjasjegy helyett 700 forintért válthatnak belépőt. A Pálmaház, az Akvárium, a Szavanna kiállítás és valamennyi állatház továbbra is külön belépődíj váltása nélkül tekinthetők meg.

A nagymamákat vagy nagypapákat elkísérő 14 év alatti unokák idén ismét kapnak kedvezményt: az 1390 forintos normál árú gyermekjegy helyett 990 forintért látogathatják az állatkertet.

A Nyugdíjashónapokhoz kapcsolódóan Barlang Éttermünk 700 forintos,háromfogásos menüt kínál (leves–főétel–desszert).
Alapítványunk az ajándékboltban vásárláskor 10% engedményt, örökbefogadásnál pedig apró ajándékot ad szépkorú látogatóink.