Páros élmény-ajándék Valentin-napra

2024-02-06

Ha meglepnéd szerettedet, válassz számára egy különleges ajándékot! Adj neki egy igazi, fenséges oroszlánt, vagy egy játékos kis elefántot, esetleg egy cuki kis pandát! Most ráadásul páros élményt is ajándékozhatsz az örökbefogadással!

Az angolszász területekről elterjedt Valentin-nap kultusza már nálunk is hódít, ez nem kérdés. A szerelmesek ilyentájt megajándékozzák egymást: ki virággal, más csokoládéval, esetleg egy kellemes programmal. Sőt, nem csak a szerelmesek gondolhatnak egymásra, hanem a barátok is megajándékozhatják egymást!

Mi is segítünk ötletekben: akár közösen is lehettek tiszteletbeli nevelőszülők és állatkerti élményt is szerezhettek! Bálint-napi akciónkban* – február 10-től február 16-ig - különlegességet kínálunk, hiszen az örökbefogadáshoz járó csomaghoz plusz KÉT állatlátogatói szelvényt adunk. Így pedig közösen látogathatjátok meg örökbefogadott állatotokat és vehettek részt akár a májusi vagy októberi Állatkerti Nevelőszülők Találkozóján és annak különleges programjain!

Fogadj örökbe egy állatot honlapunkon online vagy személyesen az irodánkban, az Állatkerti Főkapu mellett!*** Választhatjátok akár cuki kis panda párosból Aurorát vagy Bendegúzt, vagy a népszerű vízidisznó pár tagjait, esetleg perzsa párduc szülőket, Banut vagy Akhumot. De választhatsz olyan állatot is, akik egy életre választanak maguknak párt: akár egy pingvint, vagy egy fekete hattyút! Ízelítőnk nem teljes, közel 400 állatkerti lakó közül választhattok!

Az akciós alap örökbefogadási csomag (12.000 Forint) a következőket tartalmazza 2024. február 10-16. között:

- egy díszes oklevél, akár mindkettőtök nevével

- az örökbefogadott állat életrajzi lapja

- fotó a választott kedvencetekről

- kitűző

- nevelőszülőkártya, amely díjmentes belépést biztosít egy főre az évente kétszer megrendezésre kerülő Nevelőszülők Találkozóján 2024. május 12-én és 2024. október 6-án**

+ 2 db állatlátogatói szelvény, amely egy éven belül egy-egy fő egyszeri belépésére jogosít a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, így akár a fent említett két Nevelőszülők Találkozójára ketten jöhettek el díjmentesen, hogy meglátogassátok kedvenceteket és részt vegyetek a szülői értekezletén.**

Amennyiben a prémium (20.000 Forintos adomány) örökbefogadást választod, akkor az örökbefogadási csomaghoz a 1 helyett 3 db állatlátogatói szelvényt kapsz az akció ideje alatt. Prémium örökbefogadóinkat ráadásul – nem csak az akciónkban résztvevőket – szeretettel várjuk egy fogadóórára is év közben egy előre megadott időpontban, ahol szintén meglátogathatják állatkerti kedvenceiket és találkozhatnak azok gondozóival.

Az örökbefogadás tökéletes meglepetés lehet, az ajándékozottnak öröm, az állatoknak pedig hatalmas segítség, hiszen támogatásoddal hozzájárulsz az állatkerti állatok mindennapi jólétéhez, környezetük gazdagításához.

*A Valentin-napi akciónk nem összevonható a Sárkány Éve Lampion Fesztivál alkalmából kínált örökbefogadási akciónkkal.

**A plasztik nevelőszülőkártya egy fő belépésére szolgál, kizárólag a Nevelőszülők Találkozójának napjain 2024. május 12-én és október 6-án. Az ajándék állatlátogatói szelvények mindegyike szintén egy-egy fő belépésére biztosítanak lehetőséget, ám azok nem adott napon, hanem egy évig, szelvényenként egy alkalommal szabadon felhasználhatóak (külön-külön is). A kártya és a szelvény nem névreszóló.

*** Az online örökbefogadásokat átveheted személyesen minden nap 9 órától 16 óráig az Állatkerti Főkaputól jobbra található irodánkban, vagy kérheted a küldeményt postai kézbesítéssel, vagy futárszolgálattal. A postai kézbesítés akár egy hetet is igénybe vehet, a GLS futárszolgálat általában 2 munkanap alatt házhoz viszi az örökbefogadás dokumentumait. Ajánljuk, hogy február 13-án a délelőtti órákban fogadj örökbe legkésőbb, ha azt szeretnéd, hogy Valentin-napra megérkezzen a GLS csomagod.