Platinás jegesmedvék!

2018-06-25

Belij és Szerij igazán megérdemlik, - hiszen nagy közönségkedvencek! Immár platina fokozatú támogatójuk van. Az örökbe fogadónak járó díszes oklevelet az adományozó Teletál Ételfutár Kft képviseletében Benke Laci bácsi vette át Montksó Évától, az Állatkerti Alapítvány elnökétől.

 

Bár a jegesmedvék nyers koszton élnek, mégis örülhettek Benke Laci bácsi látogatásának. A népszerű mesterszakács nyers halat hozott nekik, sőt, folyamatosan gondoskodik táplálásukról. A Teletál Ételfutár Kft. – aki a népszerű mesterszakács szakmaiságának méltó megjelenítője - vállalta, hogy a jegesmackók éves haladagjának jó részért biztosítja fagyasztott nyers hal formájában, több mint egy millió forint értékben.  Emellett a cég két millió forint pénzadománnyal is támogatja az állatkerti állatok tartási körülményeinek javítását, így platina fokozatú támogatói besorolást kaptak.

  

Belij és Szerij köszönik a támogatást, s persze az Állatkerti Alapítvány is, minden állat nevében. Etikus adománygyűjtő szervezetként ezt is arra fordítjuk, hogy állataink – és látogatóink – mind jobban érezzék magukat az Áállatkertben.  

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

Bronz fokozatú támogatóink