Zaki támogatókat kapott karácsonyra

2021-12-21

Állataink céges örökbefogadói legtöbbször nem vaktában választanak, hanem olyan állat támogatása mellett döntenek, amelyekhez valamilyen „közük” van. Így történt ez Zaki, a kis Zebra esetében is. Nomen est omen, - a kis zebránk kiemelt támogatója a japán Zebra tollak gyártójának európai képviselete.

 

A japán ZEBRA márka története 1897-ben kezdődött, amikor a cég alapítója elkezdte gyártani a fém tollhegyeket. Az alapító olyan márkanevet keresett, amely külföldön is megállja a helyét, így esett a választása a zebrára. A zebrák szorosan együttműködnek egymással, ahogyan a Zebra termékek gyártója számára is fontos a partnerekkel és vásárlókkal való jó kapcsolat. A Zebra minőségi golyóstollakat, mechanikus ceruzákat, zselés tollakat, rollertollakat és markereket is kínál a vásárlóknak, - ezt megtapasztalhatják Karácsonyi tombolánk nyertesei is, akik – egyebek mellett - ilyen ajándékcsomagot is nyerhettek.

Zaki, a kis zebránk ugyanis nagylelkű támogatókat kapott, akik már többször meg is látogatták a kedves jószágot, figyelemmel kísérve fejlődését.  Nevében is köszönjük a figyelmet és a támogatást.

 

Platina fokozatú támogatóink

 

 

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink