TOP 10, június

Arun verhetetlen, - legalább is egyelőre. De eltelik néhány év és bizony megkophat a népszerűség. Asha például – a korábbi kedvenc kis elefánt - öt éves korára már be sem fér az első tízbe a legnépszerűbb állatok között. De nem ez az egyetlen meglepetés a leggyakrabban örökbe fogadott állatok június listáján.

TalálkoZoo a Holnemvolt Várban

Minden évben egy esti összejövetelen köszönjük meg kiemelt támogatóinknak - a bronz, ezüst, arany és platina fokozatú örökbe fogadóknak, hogy támogatják az állatkerti állatok tartási körülményeinek javítását. Idén az új állatkerti játszóparkban, a Holnemvolt Várban és a Hetedhét Palotában láttuk őket vendégül.

Platinás jegesmedvék!

Belij és Szerij igazán megérdemlik, - hiszen nagy közönségkedvencek! Immár platina fokozatú támogatójuk van. Az örökbe fogadónak járó díszes oklevelet az adományozó Teletál Ételfutár Kft képviseletében Benke Laci bácsi vette át Montksó Évától, az Állatkerti Alapítvány elnökétől.

Májusi TOP 10

Nincsenek csodák: Arun, a tündéri kis elefánt magasan nyerte a májusi népszerűségi versenyt, s a dobogó második fokán változatlanul Indigo, a gorillababa áll/ül/fekszik. Az okoz némi meglepetést, hogy Sheshe, a majd másfél éves zsiráfborjú beelőzte a korábbi évek nagy kedvencét, Aurórát, aki májusban „csak” ötödik lett a leggyakrabban örökbe fogadott állatok között.

Újra itthon!

Itthon, azaz újra az Állatkertben, azon belül is a Holnemvolt Várban! Visszatértek az építkezés ideje alatt nem látható állatok, a tevék, alpakák, lovak.

Engem fogadj örökbe!