Óriáslabda az orrszarvúnak

Ha játékos állatokra gondol valaki, inkább jut eszébe egy gombolyaggal bíbelődő kiscica, mint a mozdony-méretű rinocéroszok. Pedig nekik is szükségük van figyelem lekötő foglalatosságra, változatos ingerekre.

Zoolimia 2018

Az első érmek már gazdára is leltek: mindenki nyert, aki a legjobb képességei szerint részt vett az állatkerti élményterápiás program első napján. Alapítványunk ma mozgássérült gyerekeket látott vendégül.

A teknősbéka kihívástól a majompogácsa kóstolásig

Régi kedves partnerünk, az Infinety Group idén ismét minket kért fel családi napjának megrendezésére. A múlt szombati program remekül sikerült, az állomásjátékok nagy sikert arattak a cég munkatársainak, és természetesen gyermekeik körében.

Ezredszer az Állatkertben

Egyedülálló teljesítmény! Talán nincs még egy ember (az itt dolgozókon kívül), aki annyiszor belépett a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, mint Dénes Gábor. Ezredik látogatása alkalmából itt köszöntötte fel a családja is és az ünneplésből Alapítványunk is kivette a részét.

Basil, a király

Helycsere volt a leggyakrabban örökbefogadott állatok augusztusi sorrendjében: Basil, a fenséges hímoroszlán az előző hónap második helyezése után a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokára lépett, míg Arun, a bájos elefántkölyök – aki szinte megszületése óta vezette a listát -  leszorult a második helyre! A TOP 10 további helyezettjei is eléggé eltérnek az általános trendtől.

Engem fogadj örökbe!